Jeugdvereniging Elbeon

Onze jeugdvereniging is gericht op jeugd van 16 jaar en ouder. Wij hebben onze club elke zondagmiddag na de middagdienst.
Na de middagdienst nuttigen we een maaltijd die wordt geregeld door diegene die het onderwerp heeft. Onderwerpen worden door de leden zelf gemaakt in overleg met de leiding. Vaak wordt geprobeerd om onderwerpen te behandelen die de jeugd aanspreekt en waar ze ook wat aan hebben in het dagelijks leven.
Na het behandelen van het onderwerp is er vaak nog een nazit waarbij we gezellig wat drinken met elkaar en af en toe een spelletje doen.
Een keer per maand gaan wij op bezoek bij een gezin uit de gemeente. Daar eten wij wat en behandelen een door het gezin uitgekozen onderwerp. Daardoor proberen wij als jeugd ook in contact te komen met de rest van de gemeente.
Wij hebben een rooster wat aan het begin van het seizoen wordt uitgedeeld aan de leden. Hierin staat wie er onderwerp en eten heeft, wie er van de leiding aanwezig is, familiebezoekjes en overige activiteiten zoals kamp en jeugddiensten.
De avonden worden vaak geleid door een leidinggevende of door iemand van het bestuur. Deze zorgen ervoor dat het gesprek op gang blijft en dat de sfeer goed blijft.