Corona

In deze bijzondere tijden, waarin we door Corona genoodzaakt zijn om op een bijzondere manier onze (online) diensten te organiseren, kunt u op deze pagina informatie vinden over hoe dit bij ons georganiseerd wordt.

Kerkdiensten

De afgelopen periode hebben we online diensten georganiseerd, maar vanaf 5 juli zullen er ook weer fysieke diensten plaatsvinden. Deze fysieke diensten zullen afgewisseld plaatsvinden in onze eigen kerk of bij onze zustergemeente in de Maranathakerk. Het rooster van de diensten kunt u hier terug vinden. Indien u niet fysiek aanwezig kunt zijn, kunt u ook online meekijken.

Aanmelden

Indien u een dienst fysiek wilt bijwonen dient u zich hiervoor aan te melden. U zult per wijk worden opgeroepen om u aan te melden. Het aanmeldingsformulier vindt u hier. Alleen als u zich hebt geregistreerd kunt u de dienst bijwonen. In de week voorafgaand aan elke dienst moet u zich aanmelden middels dit formulier.

Gebruiksplan

Indien u wilt weten welke regels er gelden tijdens het bezoek aan de Renatakerk, zowel tijdens kerkdiensten als bij ander gebruik van kerkzalen, dan hebben we hiervoor een gebruiksplan opgesteld. In dit document staat de gang van zaken en regels beschreven voor het gebruik van de voorzieningen.