Leiding:
Lisette vd Steeg 053-4619944
Judith Witvoet 053-4307078

De kindernevendienst wordt elke zondag gehouden tijdens de morgendienst, deze is bedoeld voor de kinderen van groep 1,2 en 3 van de basisschool. De kinderen verlaten de kerk na het lied dat wordt gezongen aansluitend aan votum en groet. Ze komen tijdens de collecte weer terug in de kerk.

Ongeveer 1x per 6 weken gaan we voorin de kerk aan de gemeente vertellen welk thema we behandeld hebben en zingen ons themalied

We volgen het gehele jaar een rooster dat we zelf bedenken, dit kan aan de hand van een werkboek zijn, we gebruiken de “bijbel voor jou”

De kinderen nemen elke week geld mee voor het zendingspotje. Dit zendingspotje wordt besteedt aan ons adoptiekind dat we via de stichting Redt een kind adopteren. Haar naam is Lahrietzingh, en ze zit in een kindertehuis in IndonesiĆ«. Wij sturen haar soms een kaart of een foto en van haar krijgen we ook af en toe een brief of tekening. In ons lokaal hangt een prikbord met brieven en foto’s van haar.

Ook gaan we 1x per jaar samen met de Bijbelklas een dagje weg.